Poster - Bokstaven J 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
RC modellbil Gatumodell 1:5 HPI Racing Baja 5R Ford Mustang Boss 302 Bensin Bakhjulsdrift RtR

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Strykfolie Oracover 21-071-002 (LxB) 2 m x 60 cm Svart
Absima ATC 2.4 BL Borstlös motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD RtR 2,4 GHz

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRC Logger RC EYE NovaX 350 PLUS Quadrocopter RtF Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kort DJI Care Refresh Passar till: DJI Mavic Air, DJI Mavic Air Combo
Bäddset - Påslakan Världskarta

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Borstlös regulator för flygmodell ROXXY BL Controll 940-6 50 A

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Framaxel differential för lastbil 1:14 ScaleDrive 74000401 1 st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Knopp , klassisk SvartAlu-servofäste för kopplingsservor 1:14 Tamiya 300056531 1 stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reservdel Reely 312826C Chassi
Reservhjul Crawler med skyddshölje Absima 2320055 Svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bordslampa metall krom/vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Spinner med fläktöppning Pichler C8511 Aluminium
Väggdekor - 2st Fjärilar
Flygplanspropeller E3 Pichler C9523

På tisdagen godkände ministerrådetModellflygplan borstlöst driftset 1-00962 Passar till: Multiplex FunJet Ultra 2Reservdel Reely 538054C MotorfästeBakform i silikon (Halloween) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
BIG LEAF akrylatbehandlad dukmetervara, Grön
Trästjärna bordslampa - svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdrian anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Traxxas 6412 Reservdel Body XO-1