Poster - Sjöstjärna strand 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Spegel i guld, yttermått 66x76 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gastromax Glasskopa 18,5 cm
IGENIETTI Vitlöksrivare

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSkrivset Mustasch Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Silikomart Silikonkakform Baby Line Piratskepp 24,
poster kvinna i rött skynke, 50x70 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Spegel i guld, yttermått 59x109 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Paris, 50x60 cm handmålad oljemålning med ram

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 4 bäddset 200x135 cm bomull 2-delars lilaPoster View from Smeerenberg, 50x70 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Abstrakt, handmålad oljemålning 140x80 cm
Väggdekor Badrum 7*10cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Brodersax rfr.90 mm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 4 bäddset 200x135 cm bomull 2-delars blå
961,964 Vita stolar med svarta pu sitsar/ 545:- st
JO!E Fresh Flip Tomatbehållare

På tisdagen godkände ministerrådet4 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars blåPool-Rio Arroyo rund 350/90Specialstål dörrhandtag garnityr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster gamla flygplan 50x50 cm
Poster Häradskär övre, 50x70 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster Yacht Ranger, 50x70cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Distress Marker Penna - Carved Pumpkin