Metal Tealight Holder for 5 Tea Lights Candles Decoration


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DYMO M1 Brevvåg 1kg (S0928980)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Polypropylene Chopping Board
9Pc Mini Vit Ceramic Cornets with Spoons

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren3 Section Glass Serving Dish Bowl Round Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt König Larmsystemattrapp med rörelsesensor (SAS-DUMMYMS10)
Monkey Pod Large Square Serving Dish

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Xavax Dammsugarpåse Ph01

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Termometrar i mahognyfinisch

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Du är mitt allt 40x50cmPoster - Blå undulat Svartvit 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Nilfisk Bravo HE
Poster - Ananas Topical Energy 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Vilda djur barn 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Athlet VDE mejsel set (540.13 N)
Good Morning Bäddset 5725-A MONA 200x200/220 cm flerfärgat
König telephone dialer with panic button (SAS-AED10)

På tisdagen godkände ministerrådet123 Piece Household Tool Kit Aluminium BriefcasePoster - Kanin no.2 40x50cmValueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag vit utan kabel den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Ananas Rosa Lila Tropical 30x40cm
Coffee Maker

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRanex Halogen utomhuslampa (5000.355) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

YATO Bokstavsstämplar 27 st 8 mm