Toalettspolningsventil gammal typ wc med spak 3/4 "


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Jordborr 80 mm Stål inkl. förlängningsrör 5 meter

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Plisségardin 70x150 cm vit
vidaXL Hönsnät 25 meter

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Rullgardin utomhus 120x140 cm beige Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st dubbla lager 140x175 cm turkos
vidaXL Barstolar 2 st 46x45x94 cm äkta läder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x245 cm röd

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Nattduksbord trä brun

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL 2 Flytande vägghyllor i MDF 80x20x3,8 cm vitvidaXL Rullgardin randig grå 80 x 175 cm transparentvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Jordborr 100 mm Stål inkl. förlängningsrör 9 meter
Valueline Spotlight

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
1/2 "trådmässing rörskruv sexuellt slangproppsrör ände

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Motorverktygskit för BMW
Einhell Slipbältesset 50 x 686 mm 5 st för TH-US 240
vidaXL Justerbart Fönstergaller för fönster med 3 stänger 500-65

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Skärmvals rödvidaXL Sidoskåp med 5 lådor gråvidaXL Matstolar 2 st tyg gräddvit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Automatisk Inkubator för 15 hönsägg
vidaXL 4 Justerbara bordsben i krom 870 mm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL 2 Teleskopiska bordsben i krom 710 mm-1100 mm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Handfat i härdat glas 42 cm brun