Moses' Trial by Fire,Giorgione,50x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The Relief of Genoa,Antonio de Peröda,50x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Einhell Turboskiva 180 x 25,4 mm för RT-TC 430 U, TC-TC 618
vidaXL Erosionsmatta geotextil kokosfibrer 1x10m

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLandscape with Acis and Galathe,Claude Lorrain,50x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Garden Impressions Möbelöverdrag Coverit 210x200x70 cm 70824
East of India 'Do Not Open Until 25 December' Hessian Santa S...

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875632

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nude,Nicolae Grigorescu,54x66cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Adam,Albrecht Durer,80x40cmEngla Örngott Hjärtavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Sugslang med koppling i mässing 15 m 25 mm svart
vidaXL Prydnadskuddar med paljetter 2 st 45x45 cm svart och guld

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Bäddset 4 delar 155x200/80x80 cm antracit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Episode from the Battle of Tetudn,Eduardo Rosales,60x40cm
Grillspett med motor 95 cm
East of India Wobbly Mug Prosecco in Disguise - Keepsake Gift...

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL CentreringsverktygGardena adapter för inomhuskranar 8187-2040 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 1/2 "x M10 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Noon,Claude Lorrain,60x40cm
Handduk 100% bomull - Grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen3/8 x 3/8 "bsp gängrör för anslutning av gängrör anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Cavallini Papers & Co., Inc. 2019 Desk Calendar Vintage, Multi