Slipark, 23x28 cm, Korn P240, 5ark


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
110mm wc toalettavloppspanna jordrörskontakt med 50mm sidoinlopp

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gusta 2-i-1 Kolgrill och rökare svart 03251000
Riviéra Maison My First Year 51x35 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLjusglas, H: 10,5 cm, dia. 9,5 cm, 6st., hålstl. 7,3 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Träram med glas, stl. 22x25 cm, inv. mått 14x17 cm, Kejsarträd,
Kylskåpsmagnet ”DRINK GOOD BEER WITH GOOD FRIENDS”

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Classic precisionssax, L: 10 cm, Avrundad spets, 1st.

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ramar, stl. 17x17 cm, innermått: 8,7x8,7 cm, plywood, 20st.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kylskåpsmagnet retro, ”BEST Donuts IN TOWN”Änglavingar Vitavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ramar, 2: sortering, stl. 16x16+16x20 cm, innermått: 8x8+7,5x11
Kulor, H: 5 cm, 12st.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bordslöpare, lila, B: 30 cm, Nät, 10m

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Spärrbox i 171 delar
Minikavel, L: 45 mm, dia. 10 mm, björk, 25st.
Kista, stl. 6x9x6 cm, Kejsarträd, 1st.

På tisdagen godkände ministerrådetRundstavar, L: 60 cm, dia. 8 mm, bok, 10st.Kylskåpsmagneter retro, ”Beer & Liquor”100 FT Multi Pupose Rope Heavy Duty Rot Proof Tear Ressistant den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mosaik, stl. 1-5 cm, 60mix.
Kylskåpsmagnet retro, ”Johnny Cash”

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVäggventilationsgrillskydd med anti insektnät 100-150 mm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Electrolux Dammsugarhandtag 32 mm Svart