Gastromax Springform Mini 11,5cm Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dinosaurie Filt, Fleecefilt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
6 Elektriska salt- och pepparkvarnar av rostfritt stål med lampa
Spisrödskap 4 delar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDuschhylla hängande rostfritt stål Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Badrum hjärta Väggdekor
Västeråsgurka Hokus 8 frö

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Gratängform 3,2 L

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Karta över Gränna, Småland

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Duschhylla hörnhylla rostfritt stål 120-250 cm3 Delad Canvastavla Whiskey 160*90cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Star Wars Rebels - Long Live
Julby liten kyrka batteridriven

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kalligrafi Penna ZIG - Guld - 2 mm och 3.5 mm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Philips LED E27 Glob 16cm Guld dim 40W
Poster vattenskids uppvisning, 50x70 cm
Multiverktyg

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Förvaringsbänk hopfällbar konstlinne 76x38x38 cm ljusgråPoster Saltsjöbaden 100x140 cmPoster - Elefant Road - Svartvit 70x100cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Termometer metall svart
CLP Barstol Pisa V2 Konstläder, svart/rostfritt stål

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster Lavendel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Philips SmallStar