12M 100-LED Julbelysning Juldekoration Julgran Varmt Vitt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Städer A4 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggord - LOVE
Träd - Väggdekor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFloral Enkel Spegeldekor Hörna Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Scratch Map Original - världskarta att skrapa
vidaXL Paraplyställ löv stål svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Fårskinnsfäll Svart EKO långhårig - 200cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Royal init A4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Pablo vit10 Sågblad 40x68mm precision för Fein, Bosch, Makita m.fl.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Trianglar grön och vit marmor 40x50cm
Ampelhållare Flatcoated Retriever

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Born to be wild rosa 40x50cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Magnet - Dia. 20 mm - 50 st
Poster - Worry less more A3 30x40cm
Good Morning Bäddset 2012-P PASTRY 135x200 cm flerfärgad

På tisdagen godkände ministerrådetNaturtrogna Ägg i Kartong 12 st - Silkesmatt ytaBarnsax med Soft Grip - L: 13 cm - HögerLED slinga /strip 5 m, rött ljus, för utomhusbruk IP-65 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ljusstake BJUDA Stor 2st
Batteridrivet ljus i vax fladdrande låga 17,5 cm och timer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen'Say Yes To Adventure & 'Let's Explore' Set of 2 A5 Notebooks... anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Drömfångare 30x40cm