Just One Brädspel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Frankrike karta ram 50x70cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Troyes - Brädspel
Poster - Afrika karta giraff ram 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRyan Shields - View Zeen - Cars Bilar - Piston Cup Racer #39 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Great Britian Metallskylt
Kuling, San Marino Ofodrat Regnställ Lila

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Krosmaster Arena 2.0 brädspel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Duelosaur Island Brädspel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 8st Tårtdekoration / Tårtverktyg / modelleringsverktyg - RosaTenson, Regnställ Sky Herringbone Blåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Flow, Brandvarnare, Gustaf, Brun
Tenson Galactic Fodrat Regnställ (Barn) Sosa

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Didriksons Lush Parkas (Dam) Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Elefant öknen 70x100cm
Konges Slöjd Mobil Singel Maroon
Värmeljushållare i metall Islandshästmotiv

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekor väggtext väggord -THE KITCHEN IS THE HEART OF THE HOMEPoster - Gotland ram 30x40cmPoster - Feelings are much like waves No.3 21x30cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Feelings are much like waves No.3 30x40cm
Sandal Park west Svart, Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEffortless Svart, Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Littlephant, Mobile Puppy