My Little Pony Equestria Girls Rainbow Dash Classic Style Doll


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - COCO Skrivstil svartguld ram A3 30x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Skrållan, Alice, Mjukstoppad 30cm
Poster - A smile is the prettiest no.2 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMiraculous Marinette Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mumin Gosedjur 15cm
Ever After High Fairest On Ice Duchess Swan

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BABY born Cykelstol

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lundby Kattfamilj

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Care Bears Brave Heart Lion Gosedjur ! KrambjörnarnaKrambjörnarna Superhero Friends Harmony Bear Gosedjurvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
TY, Beanie Boos Nona Val, 15,5 cm
Jomanda Baby Elephant

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Enchantimals Campfire Friends Playset

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pobblewob Elephant
Aromalampa i Keramik Löv Turkos
Poster - Vinterland A4 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetDiinglisar Friends KattPlåt tavla med 3D relief, 20x30 cm, "HARLEY-DAVIDSON"Tokidoki Cora Mermicorn Mjukis 20 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ljusslinga koppar, 110cm
Maileg Jungle Friends Elefant

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenZootropolis Mr Big Gosedjur anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Baby Annabell, Sophia So Soft