Kuddfodral - Love!


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ljusmanschett, elastisk med pärlor och guldmix

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Only - onlNova 3/4 Sleeve Top Peachy Flower, Mönstrad
Poster A3 30x42cm My Heart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVäggdekor väggord väggtext Smile & let everyone know that TODA Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Svanefors Löpare 35x140 beige
Gripsholm Pläd i tvättad bomull 130x170 Navy

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vero Moda - vmOlivia LS Shirt, Blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ONLY Aisha blus, Navy

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Julgranskula Röd KristinaBODY - SIGRIDvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Metallskylt 30x40 cm - Mumin
LEGO Batman Pyjamas marinblå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
My Little Pony Nattlinne lila

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Avengers Assemble Pyjamas blå
Cream Lucy blus, Off vit
Hot Wheels Kortärmad pyjamas blå

På tisdagen godkände ministerrådetVärmeljusdriven metallsnurra, BuddhaPaw Patrol Kortärmad pyjamas turkosShimmer and Shine Kortärmad pyjamas ljusrosa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nightlife Bäddset - Påslakanset Mosaik Grå 240x220
Poster - Kronhjort 40x50cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOnly & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Månadsängel i glas - November