Serie LED istapp 144 ljus 4m svart kabel blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Polersvampar set om 29

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Emotion Dra-på-lakan jersey 90/100x220 cm grå 0200.03.43
Solsäng 5-stegs blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMatta Torino Lin 140X200 CM Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Innomhus IP Kamera
Rabbit Champange set

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Christmas Honeycomb Santa Hats - Vintage Noel - Xmas Decorati...

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tallrik Hortensia Blå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gense Plättpanna med rörhandtag gjutjärn Ø 26 cmFototapet NON WOVEN Rose Arch Gardenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Trädgårdskant med tegel design 11 st
Karta över Domsjö, Ångermanland

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Magnetlist verktygshållare

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 6 Mikrofiberdukar 35x35cm, tvättbar
Unknow work 73,Anders Zorn,50x40cm
Poster ånglok, 50x50 cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster Sjökort Ratan, 50x70 cmDistress Marker Penna - Brushed CorduroyPoster the seven sisters geiranger fjord, 50x70 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster segel yatch, 50x70 cm
Poster bergsklippor, 50x70 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster dromedar i öknen, 50x70 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Euroclean Panther