Matgruppen Pia


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
basicXL Dammsugarpåse Hoover H30-H52 (BXL-51024)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Förstoringsglas 4X med Led lampa
Poster - Ananas Rainbow No.5 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPhilips Hue Pillar Vit Amb single Sv Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt König 720p panorerings- och lutbar WiFi-kamera för SAS-CLALARM s
HQ LED-lampa MR16 GU10 5,5 W 350 lm 2 700 K (5740 5515 21 18)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Papperslyktor LED USA

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Plastgran LED 150 cm pil varmvitt ljus

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nexa WTEB-1 Väggsändare 1-kanal SvPoster - Every day is a new beginning 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Self-Portrait,Alexander Roslin,50x40cm
Poster - Too glam to give a damn 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Just married flamingo heart 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - COCO Svart Rainbow 21x30cm
100 mm luft ejektor rostfritt stål
Krukor mässing/brun

På tisdagen godkände ministerrådetTitus metalljusstake kopparKitchen Scale Chrome EffectJO!E Dressing to go den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ballongpinnar, L: 40 cm, dia. 3,7 cm, 10st.
Poster - Diamant Rainbow A3 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMarcia ljusstake borstat stål anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

The Iris,Vincent Van Gogh,62.2x48.3cm